روزگار پرس/ رئیس اداره شیلات شهرستان اردبیل طی بازدید از کارخانه گوشت سامیان از طرح راه اندازی واحد تخصصی انجماد و بسته بندی آبزیان در این‌ مجتمع خبر داد و افزود: طی بررسیهای فنی بعمل آمده و گفتگو با سرمایه گذاران این طرح امیدواریم فاز اولیه مجموعه در آینده نزدیک به بهره برداری برسد.

دکتر محمد صادق آراملی افزود:ایجاد این گونه مراکز و عرضه محصولات بسته بندی با کیفیت و با رعایت ضوابط بهداشتی، زمینه ایجاد سه مقوله مهم اشتغال، کاهش ضایعات فرآورده های خام آبزیان و حضور در بازارهای جهانی را تضمین خواهد کرد.
رئیس شیلات شهرستان اردبیل به اهمیت انجماد و بسته بندی آبزیان پرداخت و‌گفت:ماهی به عنوان یکی از غنی ترین منابع پروتئینی با قابلیت بسیار زیاد برای تهیه غذاهای متنوع بشمار می رود.