محسن ضیائی بیان داشت: از ابتدای امسال تاکنون حدود ۱۳۵ هزار تُن گندم از استانهای دیگر و بنادر وارد استان اصفهان شده است.
وی با بیان اینکه از این مقدار گندم حدود ۳۳ هزار تن از طریق ریلی و مابقی ازطریق جادهای وارد استان شده است، افزود: هدف از ورود این میزان گندم حفظ ذخائر راهبردی کالاهای اساسی به خصوص گندم در استان است.
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان گفت: تامین گندم از منابع مختلف، ارتقاء کیفیت مناسب آرد تولیدی برای خبازان و صنایع وابسته از جمله تولید ماکارانی، نشاسته، بیسکویت و انواع شیرینی را به همراه دارد.