عضو هیئت علمی و مدیرگروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: نخستین کنگره علمی تغذیه ایران فرصتی برای حل چالش های صنایع غذایی و محلی برای تبادل افکار و ارائه تازه ترین اطلاعات است.
به گزارش ستاد خبری نخستین کنگره علمی تغذیه ایران، دکتر مسعود سامی در این ارتباط اظهار داشت: برپایی کنگره هایی از این دست با حضور متخصصان،کارشناسان و تولیدکنندگان یک ضرورت است.
وی به دو اصل ایمنی و امنیت غذایی اشاره کرد و افزود: اصفهان در حوزه تامین کالاهای اساسی و مواد غذایی در کشور دارای رتبه و جایگاه یک تا سه بوده به طوری که در عرصه تولید شیر و لبنیات و تولیدمرغ صادر کننده به استان های دیگر فعال می باشد.
عضو هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصریح کرد: حک نشان سیب سلامت، برند استاندارد و ایزوهای سیستم مدیریت بهداشتی بر روی محصولات غذایی به ایمنی و کیفیت محصولات غذایی اشاره دارد.
دکتر سامی اعلام کرد: بیش از ۸۰۰ کارخانه و کارگاه مواد غذایی تحت نظارت کامل دانشگاه علوم پزشکی اصفهان قرار دارد. وی با اعلام اینکه در حوزه ایمنی و امنیت غذایی در اصفهان جایگاه خوبی داریم، بیان داشت: تنها در سایه تولید مواد غذایی با کیفیت و تحت نظارت، شاهد فساد کمتر مواد غذایی و دور ریز آن خواهیم بود.
عضو هیئت علمی و مدیرگروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
نخستین کنگره علمی تغذیه ایران فرصتی برای حل چالش های صنایع غذایی
عضو هیئت علمی و مدیرگروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: نخستین کنگره علمی تغذیه ایران فرصتی برای حل چالش های صنایع غذایی و محلی برای تبادل افکار و ارائه تازه ترین اطلاعات است. به گزارش ستاد خبری نخستین کنگره علمی تغذیه ایران، دکتر مسعود سامی در این ارتباط اظهار داشت: برپایی […]