به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی گلستان، رئیس و کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی گلستان به همراه روسای مراکز آموزشی، روز چهارشنبه به مناسبت سی و سومین سالروز تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با آیت الله سیدکاظم نورمفیدی، نماینده ولی فقیه در استان گلستان و امام جمعه گرگان دیدار کردند.
در این دیدار آیت الله سیدکاظم نورمفیدی، نماینده ولی فقیه در گلستان و امام جمعه گرگان گفت: اصولا بخشی از دانش ها همچون رشته های فلسفی فقط جنبه های تفکری و تعقلی دارد و هر تفکر و اندیشه ای در مشی و روش انسان ها موثر است.
نماینده ولی فقیه در گلستان با بیان اینکه دانش تفکری و تعقلی در زندگی اثر دارد، افزود: وقتی انسان با تفکر مادی به جهان نگاه کند در رفتارهای انسان اثرگذار خواهد بود.
وی با اشاره به فعالیت دانشگاه علمی کاربردی، گفت: این دانشگاه یک دانشگاه کاریاب است و یک متخصص را آماده می کند و رابطی بین مراکز صنعتی و کاری و غیره به شمار می رود و بر اساس نیازهای مراکز کاری دانشجو پرورش می دهد.
آیت الله نورمفیدی با اشاره به ضریب هوشی بالای ایرانی ها، اظهارداشت: در تاریخ تمدن ایران دانشمندان زیادی در جغرافیای ایران به وجود آمدند و ایران قدیم مرکز دانش در دنیا بوده و دانشمندان بزرگی مثل بوعلی سینا و امثال آنها داشته است.
وی افزود: متاسفانه در حال حاضر از نظر علم عقب هستیم و دنیا از لحاظ علم لحظه به لحظه رو به جلو است ولی ما برای رفتن به جلو باید با جهش به جلو برویم.
نماینده ولی فقیه در گلستان با بیان اینکه دانشجویان دانشگاه ها هم وارد میدان عمل شده و گرایش به علم داشته باشند، گفت: علم یک میدان بی انتهایی است و انتها ندارد، علم یک مظروفی است که هر چه درون آن ریخته شود ظرفش گسترده تر می شود.
وی ادامه داد: خود علم سبب ایجاد گسترش می شود و باید به علم این طوری نگاه شود و بشر تا آخر دنیا به نهایتش هم نمی رسد.
آیت الله نورمفیدی با بیان اینکه یکی از لذات ما در بهشت دانش و علم است، گفت: یکی از خواسته های همه انسان ها دانش است تا آگاه شوند. تا زمانی در این دنیا هستیم به همه اسرارش نمی رسیم ولی در آخرت هر روز لذت علم و دانش را می چشیم.
وی افزود: دانشگاه محل علم و دانش است و این میدان باید برای تفکرات علمی، نظرات علمی و بحث و گفتگو باز باشد و نظرات علمی با در بسته مواجه نشود.
نماینده ولی فقیه در گلستان به رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گلستان توصیه کرد: به پرورش استعدادها و نبوغ ها در دانشگاه بپردازید و به دانشجویان در حال تحصیل در این دانشگاه کار عملی به درستی تعلیم داده شود.
وی تاکید کرد: دانشجویان شایسته ای را تعلیم دهید و به دانشجویان این فرهنگ را به آنها بیاموزید که این آخر کار نیست و در بازار کار باید مشکلات دیگر را حل کنند و دل به کار دهند.
آیت الله نورمفیدی گفت: این تفکر و این نگاه سبب رشد و پیشرفت استان و کشور می شود.
همچنین در این دیدار دکتر حسن خان احمدی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی ضمن ارائه گزارش از عملکرد دانشگاه جامع علمی کاربردی گلستان در خصوص برنامه های پیشرو و اهداف دانشگاه جهت رفع معضل بیکاری دانش آموختگان مطالبی را عنوان کرد و گفت : دانشگاه جامع علمی کاربردی تلاش کرده در راستای اشتغال دانش آموختگان با در نظرگرفتن نیازهای بازار کار و رشته های تحصیلی دانشجویان و دانشآموختگان، دورههای آموزشی تکمیلی تخصصی اشتغالمحور متناسب با نیاز بازار اجرا کند.
دکتر حسن خان احمدی در ادامه اظهار کرد: به همین منظور دانشگاه جامع علمی کاربردی با طراحی طرح ملی آموزش برای اشتغال دانش آموختگان بیکار(آباد) در جهت جبران کاستی ارتباط بین حوزه آموزش و اشتغال اقدام کرد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گلستان گفت: این طرح در خردادماه امسال به عنوان میراثی ماندگار از شهید جمهور آیت الله رئیسی، با هدف آموزش و تسهیل اشتغال سالانه حداقل ۵۰ هزار نفر در هیات وزیران تصویب شد.
وی در ادامه تصریح کرد: در این طرح، دانشآموختگان بیکار در قالب دورههای کوتاهمدت و مطابق با رشته تحصیلی، آموزش میبینند و پس از گرفتن گواهینامه، در حرفه موردنظر صاحب شغل میشوند.
ایشان با بیان اینکه طرح آباد برای همه دانشآموختگان دانشگاهی است، گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی تلاش کرده با در نظرگرفتن نیازهای بازار کار و رشته های تحصیلی دانشجویان و دانشآموختگان، دورههای آموزشی تکمیلی تخصصی اشتغالمحور متناسب با نیاز بازار اجرا کند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گلستان خاطرنشان کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی بیکار تحویل جامعه نمیدهد و ۸۰ درصد دانشآموختگان این دانشگاه جذب بازار کار میشوند و بقیه یا از قبل شغل داشتند و یا برای افزایش بهرهوری درس خواندند.
دکتر حسن خاناحمدی از تحصیل سه هزار و ۳۰۰ دانشجو در دانشگاه علمی کاربردی گلستان خبر داد و افزود: در ۱۷ سال اخیر، ۳۴ هزار نفر در دانشگاه جامع علمی کاربردی گلستان دانشآموخته شدند.
وی با بیان اینکه ۲۶ رشته کارشناسی و ۳۵ رشته کاردانی در دانشگاه جامع علمی کاربردی گلستان فعال است، یادآور شد: بیش از ۹۰۰ نفر به عنوان استاد حقالتدریس با دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همکاری میکنند.