نشستی که با حضور معاون آبزی پروری شیلات گلستان، سرمایه گذار متقاضی پرورش ماهی در قفس، کارشناس شرکت طراح و ارائه دهنده خدمات قفس های دریایی و رئیس گروه توسعه پرورش ماهی در قفس در دفتر معاونت آبزی پروری شیلات استان برگزار شد، به بررسی راهکارهایی برای توسعه این صنعت در استان پرداخته شد.
دکتر نصیری معاون آبزی پروری شیلات گلستان گفت: هدف از برگزاری نشست های اینچنینی، تبادل نظر و مشورت با متخصصان و سرمایه گذاران برای طراحی و ساخت قفس و پن های پرورش ماهی متناسب با شرایط خاص آبهای ساحلی و کم عمق استان است.
وی با اشاره به اینکه طی سنوات اخیر قفس هایی با ابعاد مختلف تجاری در پهنه آبی استان مستقر شده است افزود: امیدواریم با نشست های تخصصی و تعاملات سازنده با گروه های مختلف فعال در این حوزه بتوانیم به فعال سازی ظرفیت ها و توانمندسازی جوامع بومی و توسعه پایدار این مناطق نیز کمک کنیم.
معاون آبزی پروری شیلات گلستان اظهار داشت: یکی از مهمترین محورهای بحث ما، اجرای پایلوت پرورش ماهی در دریا (قفس و پن) در مقیاس کوچکدر آبهای ساحلی کم عمق است. این طرح آزمایشی به ما کمک میکند تا با توجه به شرایط خاص استان، بهترین روشها و تجهیزات را برای پرورش ماهی در دریا (قفس و پن) انتخاب کنیم.
وی در ادامه گفت: در این راستا، سرمایه گذار و شرکت طراح، از مناطق ساحلی استان بازدید نموده تا با بررسی دقیق شرایط محیطی، اجرای پایلوت مشترک پیگیری شود.
پرورش ماهی در دریا(قفس) یکی از ظرفیت های شیلاتی و فعالیت اقتصادی دریا محور استان بوده که با ایجاد زیر ساخت های لازم نظیر سایت پشتیبان و اسکله متناسب و حمایت های هوشمندانه و فعال سازی ظرفیت ها ، به اشتغال و امنیت غذایی می تواند کمک نماید.
توسعه پرورش ماهی در قفس و توانمندسازی جوامع بومی از اولویت های آبزی پروری در گلستان است
نشستی که با حضور معاون آبزی پروری شیلات گلستان، سرمایه گذار متقاضی پرورش ماهی در قفس، کارشناس شرکت طراح و ارائه دهنده خدمات قفس های دریایی و رئیس گروه توسعه پرورش ماهی در قفس در دفتر معاونت آبزی پروری شیلات استان برگزار شد، به بررسی راهکارهایی برای توسعه این صنعت در استان پرداخته شد. دکتر […]