دکتر علی کاووسی مدیر کل دامپزشکی استان؛ از کشتارگاه صنعتی دام اروس بازدید و از نزدیک در جریان فعالیتهای انجام گرفته در این مکان قرار گرفت.  کاووسی در این بازدید افزود:معتقدیم که تهیه و توزیع گوشت قرمز که با سلامت شهروندان سروکار دارد باید در محیطی عاری از هرگونه بیماری انجام شود و اگر در این امر کوتاهی شود قطعا مشکلاتی را برای شهروندان فراهم می آورد.  وی ضمن قدردانی از فعالیتهای مسئولین کشتارگاه در زمینه بهسازی و تجهیز کشتارگاه دام اروس گفت: بحث کشتار دام امری است که با سلامت و بهداشت جامعه مواجه است و باید در این زمینه توجه و نظارت ها بیشتر باشد. این مقام اجرایی استان در ادامه با اعلام اینکه همواره اولویت برنامه های اداره کل دامپزشکی استان ، بهداشت عمومی شهروندان می باشدگفت:بدون ایجاد یک مکان بهداشتی و ایمن نمی توان بهداشت یک شهر را به خوبی تامین نمائیم. این مقام مسئول در ادامه گفت: ارائه گوشت سالم و بهداشتی و مورد تایید دامپزشکی با رعایت استاندارد های لازم مد نظر مسئولان استان بوده و تاکنون در تلاش بودیم اقدامات شایانی در خصوص جذب سرمایه گذار جدید در خصوص احداث کشتارگاه صنعتی یا بازسازی کشتارگاه سنتی در شهرستانهای استان انجام شود.
مدیر کل دامپزشکی استان گلستان با اشاره به همکاری دستگاههای ذیربط در ارائه خدمات اداری به سرمایه گذار جدید گفت: حمایت از این بخش در تامین گوشت استان و استفاده از پتانسیل های موجود، نقش بسزایی در ارتقاء سلامت و بهداشت گوشت قرمز  و دیگر فرآورده های خام دامی ایفا می نماید.وی در خصوص کشتارگاههای صنعتی دام در گلستان گفت: رعایت ضوابط و دستورالعملهای بهداشتی و رفع مشکلات بهداشتی از خصوصیات این کشتارگاهها می باشد و مدیران مربوطه همواره باید این اصول را مد نظر قرار داده و در مسیر تامین گوشت سالم و بهداشتی تلاش نمایند.
شایان ذکر است کشتارگاه صنعتی دام اروس بزرگترین کشتارگاه صنعتی شمال کشور و یکی از بزرگترین کشتارگاه های صنعتی کل کشور در استان گلستان ظرفیت روزانه این کشتارگاه ۱۰۰۰ راس دام سبک و ۱۰۰ راس دام سنگین می باشد و درحال حاضر بیش از ۲۰۰ نفر نیروی تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی در این شرکت مشغول هستند و حدود ۳۰۰ نفر نیز به صورت غیرمستقیم با این شرکت در فعالیت هستند.