به گزارش روابطعمومی ادارهکل بهزیستی استان اصفهان، در نشست اخیر کمیته فنی و تحقیقاتی ستاد هماهنگی و پیگیری مناسبسازی کشور که با محوریت توسعه دسترسپذیری دیجیتال برای افراد دارای معلولیت برگزار شد، دو اپلیکیشن ارتباطی ویژه ناشنوایان جهت تعامل با سامانههای امدادی و خدمات اضطراری از اقدامات موفق اصفهان، مورد بررسی قرار گرفت.
در این نشست، با توجه به اجرای موفق اپلیکیشن «نیان» در دانشگاه صنعتی اصفهان و اپلیکیشن ” ایمن یار ” در آتش نشانی کاشان و تجربیات ارزشمند استان در حوزه فناوریهای توانافزا، از کمیته مناسبسازی استان اصفهان برای حضور در جلسه آینده ستاد ملی و ارائه دستاوردهای خود در زمینه فناوریهای ارتباطی ویژه ناشنوایان دعوت به عمل آمد.
بر اساس تصمیم ستاد، استان اصفهان مأموریت ارائه ملی (پرزنت) و عمومیسازی این طرحها در سطح کشور را بر عهده گرفت؛ اقدامی راهبردی که در جهت تحقق عدالت ارتباطی، ارتقای امنیت امدادی و توسعه زیرساختهای هوشمند برای جامعه ناشنوا در سراسر کشور صورت میگیرد.
این همکاری ملی، نقطه عطفی در تعمیم تجربیات موفق اصفهان به سایر استانها و گامی مؤثر در تقویت پیوند میان فناوری، خدمات رفاه اجتماعی و توانافزایی افراد دارای معلولیت شنوایی و دسترس پذیری خدمات به شمار میرود.


دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است.