مدیر حوزه هنری استان ایلام : بیش از یک هزار و ۵۰۰ اثر توسط دانش آموزان استان به جشنواره لبخندهای باروتی ارسال شده است.
به گزارش روزگار از ایلام ،افشین آزادی مدیر حوزه هنری استان ایلام صبح امروز در آیین اختتامیه اولین جشنواره لبخندهای باروتی با گرامیداشت یاد وخاطره شهدا گفت:این جشنواره به همت حوزه هنری انقلاب اسلامی استان ایلام و با همکاری و مشارکت صمیمانه معاونت پرورشی ادارات کل آموزش وپرورش بنیاد شهید و امور ایثارگران استان و همچنین همچنین بسیج دانش آموزی برگزار شد.
وی افزود: فراخوان جشنواره مذکور از بهمن ماه سال گذشته در سراسر مدارس متوسطه اول و دوم استان ایلام توزیع شد.
مدیر حوزه هنری استان ایلام ادامه داد: بیش از یک هزار و ۵۰۰ اثر توسط دانش آموزان شامل خاطرات طنز دوران دفاع مقدس که در واقع از خانواده های خودشان جمع آوری کرده بودند به این جشنواره ارسال شده است.
این مقام مسئول گفت: پس از داوری های صورت گرفته تعداد ۶۰ اثر از آثار ارسالی در این جشنواره برگزیده شدند.
وی در پایان گفت: ما بر آنیم که این تعداد برگزیده که قلم بهتری داشتند و دارای توانمندی در حوزه نویسندگی هستند را با برگزاری کلاس های تقویتی توسط اساتید این حوزه حمایت کنیم
دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است.