معاون راهبری سازمان ملی بهره وری با بیان اینکه رشد اقتصادی همواره جزو کلیدی رین محورهای برنامه هفتم توسعه است، اظهار داشت: هدف اصلی این سازمان با رویکرد سیاست‌های کلی این برنامه درجهت پیشرفت اقتصادی توأم با عدالت و نرخ رشد اقتصادی متوسط ۸ درصد است و بدون تردید ارتباطات مؤثر و هماهنگی با حوزه های تخصصی، در اقصی نقاط کشور می تواند فرآیند را تسهیل کرده و رسیدن به اهداف را تسریع بخشد.
دکتر بهروز محمودی که روز سه شنبه ۲۲ آبانماه سال جاری به همراه تعدادی از مدیران سازمان ملی بهره وری،مدیریت مهندسی ساختار شرکت ملی پالایش وپخش وکارشناسان بهره وری پالایش و پخش و وازرت نفت از واحد RHU هلدینگ پتروپالایش اصفهان بازدید کردند، ضمن تقدیر از فعالیت های انجام شده در هلدینگ پتروپالایش اصفهان و همکاری مطلوب وزارت نفت با سازمان ملی بهره وری با تأکید بر فرهنگسازی و نقش آن در ارتقای بهره وری اظهار داشت: پایین بودن رشد بهره‌وری عوامل تولید، از چالش‌های اساسی اقتصاد ایران به‌شمار می‌رود و کلید رشد درازمدت اقتصاد کشور حرکت به‌سمت مدل رشد اقتصادی مبتنی ‌بر بهره‌وری است.
وی بهره وری را اتخاذ شیوه های مدیریتی روشمند و هوشمند با ابزار و روش¬های فناورانه برشمرد وگفت: بهره‌وری به معنی استفاده بهینه از منابع موجود در فرآیند تولید است و باید اقتصاد ما به این سمت حرکت کند تا شاخص های بهره وری در اقتصاد مثبت شود.
محمودی با اشاره به اینکه راه طولانی در این مسیر پیش رو داریم گفت: هماهنگی فرابخشی بین دستگاهها، گزارش های بازدیدهای متخصصان امر، خیلی کمک رسان هستند. در این راستا همچنین باید چالش هایی همچون بهره‌گیری و استفاده بهینه از نیروی کار متخصص، خوراک مواد اولیه وسرمایه گذاری مرتفع گردد. به طورحتم سازمان ملی بهره وری از پروژه های ملی ارزشمند در بخش های برنامه و مالی حمایت خواهد کرد.
معاون راهبری سازمان ملی بهره وری تصریح کرد: هماهنگی بیشترحوزه‌های برنامه ریزی، بودجه ریزی، فرهنگی و اداری کمک خواهد کرد که به اهداف برنامه هفتم توسعه حول محور بهره‌وری این حوزه‌ها دست یابیم.
مدیرعامل شرکت پتروپالایش سهروردی سهروردی و مجری طرح RHU (شرکت زیرمجموعه هلدینگ پتروپالایش اصفهان) نیز با عنوان اینکه پروژه RHU طرح مهمی است که از سال ۱۴۰۲در شرکت پتروپالایش سهروردی صفاهان مراحل اجرای آن آغاز شد، اعلام کرد: تصفیه ۸۱ هزار بشکه و گوگرد زدایی از ته مانده برج های واحدهای تقطیر بر عهده واحد RHU است و پیش بینی می شود بازگشت سرمایه ظرف ۴ سال است.این واحد، طبق برنامه طراحی شده در تیرماه ۱۴۰۵ راه اندازی اولیه و تا پایان سال بهره برداری کامل خواهد شد.
علی محمدیسلیانی ابراز امیدواری کرد: با حمایت های وزارت نفت و دیگر سازمانهای مؤثر مانند سازمان ملی بهره وری و اجرایی نمودن ابرپروژهای در دست اجرا، روزهای درخشانی برای کشور عزیزمان رقم زده شود.