سید زهره برقعی روز سهشنبه در نشست خبری اعلام کرد: از مجموع آثار دریافتی، ۸۳۵ اثر در دبیرخانه ثبت و ۳۱ اثر به دلیل نداشتن شرایط لازم حذف شدند.
برقعی با اشاره به تنوع آثار ارسالی توضیح داد: ۳۸۱ کتاب چاپی، ۱۰ کتاب دیجیتال، ۳۸۶ مقاله و ۵۸ رساله علمی به این همایش ارسال شده است.
وی ادامه داد: از مجموع این آثار، ۸۴۹ عنوان تألیف و ۱۷ عنوان ترجمه بودند. پس از مراحل داوری و ارزیابی دقیق، ۲۸ اثر برگزیده، ۷ اثر ممتاز، ۱۶ اثر شایسته تقدیر و ۵ اثر شایسته تحسین معرفی شدند.
آیین اختتامیه این دوره از همایش کتاب سال بانوان در تاریخ ۶ آذرماه برگزار خواهد شد. همچنین، طبق برنامهریزیها، پنجمین دوره این همایش در سطح بینالمللی برگزار خواهد شد.
مدیر جامعه الزهرا (س) تأکید کرد که یکی از اهداف تربیتی این مجموعه، ترویج الگوی زن مسلمان با تأکید بر نقشهای همسری و مادری همراه با مسئولیتهای اجتماعی است.
در ادامه، صدیقه شاکری، معاون پژوهش جامعه الزهرا (س)، از آغاز ثبتنام برای پنجمین دوره همایش کتاب سال بانوان از فروردینماه سال آینده در سطح ملی و بینالمللی خبر داد. شاکری گفت که در همایش امسال، تعداد آثار ارسالشده توسط طلاب خواهر بیشتر از دانشجویان خواهر بوده است و بیش از ۹۵ درصد از فعالیتهای اجرایی این همایش توسط طلاب و دانشجویان خواهر انجام شده است.
تشکیل مجمع بانوان مؤلف
بتول زاهدی، دبیر علمی این همایش، ضمن تأکید بر رشد قابل توجه در کمیت و کیفیت آثار ارسالی، گفت که ارزیابی آثار طی چهار مرحله دقیق انجام شد. در مرحله اول، آثار کدگذاری و در مرحله دوم بررسی اولیه انجام گرفت؛ سپس در مرحله سوم، ارزیابی اجمالی و در مرحله چهارم ارزیابی تفصیلی صورت پذیرفت. هر اثر توسط کارگروههای علمی، هم به صورت فردی و هم به صورت گروهی، ارزیابی شد.
زاهدی از تشکیل مجمع بانوان مؤلف خبر داد و اظهار داشت که این مجمع با استفاده از بانک اطلاعاتی همایشهای گذشته ایجاد شده است تا از ظرفیتهای نویسندگان بانوی کشور بهرهبرداری بهینه شود.
وی در ادامه، به برگزاری پیشنشستهای تخصصی طی همایش اشاره کرد و گفت: در این دوره نشستهایی با موضوعات “کتاب، تولید دانش و آثار ماندگار بانوان طلبه” و “فرصتها و چالشهای هوش مصنوعی در تألیفات” برگزار شد. علاوه بر این، کارگاهی آموزشی برای تبدیل پایاننامه به کتاب نیز ارائه شد.
زاهدی همچنین با اشاره به نوآوریهای پنجمین دوره این همایش، از پذیرش آثار صوتی در این دوره خبر داد و افزود: محور ویژه این دوره به موضوع “زن، خانواده و مقاومت” اختصاص یافته است.
دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است.