به گزارش خبرگزاری روزگار پرس، در حالی که سقوط آزاد قیمت نفت در روز دوشنبه و در آغاز هفته با توافق ایران و عربستان همزمان شد اما آنچه بیشترین تاثیر را بر افت قیمت نفت داشت ترس از ورشکستگی بانک سیلیکون ولی بود که در آخر هفته رخ داد. با این وجود، تحلیلگران پیشبینی کردهاند که اصلاح روابط بین ایران و عربستان میتواند تنشهای ژئوپولیتیک منطقه را کاهش دهد و برای کوتاه مدت و به صورت دورهای آرامش را به بازار نفت باز گرداند.
بیشتر بخوانید:
وزیر کار اعلام کرد/ رقم نهایی دستمزد چه زمانی مشخص می شود؟
یک تغییر مهم در وام ازدواج/ جزییات بخشنامه جدید بانک مرکزی
توافق عربستان سعودی و ایران تازهترین تغییر از یک سری تغییرات ژئوپلیتیکی در منطقه است که اخیراً جریان پیدا کردهاست؛ بیش از یک سال است که ترکیه و عربستان سعودی بی سر و صدا در حال مذاکره برای عادی سازی روابط خود هستند و قطر نیز شکاف پنج ساله با همسایگان خود در خلیج فارس را التیام بخشیدهاست.
سال گذشته، صادرات نفت کشور به بالاترین سطح خود از زمان اعمال تحریمهای آمریکا در سال ۲۰۱۸ رسید. به گفته جواد اوجی، وزیر نفت، از ابتدای سال جاری در ۲۱ مارس ۲۰۲۲، نزدیک به ۸۳ میلیون بشکه بر تعداد بشکههای نفت صادراتی افزوده شدهاست.
افزایش صادرات نفت کشور احتمالاً باعث ایجاد آشفتگی و برهم خوردن تعادل در بازارهای نفتی میشود، بازارهایی که برای سالها حضور ایران را حس نمیکردند و ز طرفی توافق ایران و عربستان به معنای کاهش قیمت نفت خواهد بود.
در حال حاضر هر بشکه نفت خام وست تگزاس ۷۱ دلار و ۵۰ سنت قیمت خوردهاست و هر بشکه نفت خام برنت نیز ۷۷ دلار و ۶۸ سنت قیمت خوردهاست.
۲۲۷۲۲۷
دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است.