نگارعلی: تکلیف رجیستری آیفون ۱۴ در حالی روشن نمیشود که مدتها از عرضه آخرین مدل گوشی آیفون گذشته است.
بیشتر بخوانید:
آیفون ناموجود شد؛ قیمتها جهش کرد/ جدول قیمتها
نوسان قیمت دلار، بازار موبایل را شوکه کرد؟ / گوشی دیگر کشش افزایش قیمت ندارد
ابراهیم درستی، رئیس سابق اتحادیه صوتی، تصویری و تلفن همراه، در گفت و گو با خبرنگار روزگار پرس و در خصوص تعیین تکلیف رجیستری آیفون۱۴، گفت:” حدود ۴ تا ۵ ماه است که این کالا وارد بازار شدهاست، یکسری از این کالا از مبادی قانونی، یعنی از طریق مسافرانی که حق آنها واردات سالانه یک تلفن همراه است، به کشور آمدهاست، یک تعداد از این کالا نیز به طور غیرقانونی وارد کشور شدهاست. “
درستی در ادامه گفت:” تاکنون دو تا سه زمان رجیستری این تلفن همراه عقب افتادهاست تا این تلفنهای همراه در کشور قطع نشوند، این فناوری به روزی است که نباید از مردم دریغ شود و درخواست من این است که هرچه زودتر تکلیف رجیستری مشخص شود. “
رئیس سابق اتحادیه صوتی، تصویری و تلفن همراه در ادامه با اشاره به اینکه از ابتدای سال فروشندگان کسب و کار درستی نداشتند و نوسانات دلار به مغازهداران ضربه زدهاست؛ گفت:” فروشندگان تنها درآمدشان از تعداد محدودی تلفن همراه است که از طریق مسافری وارد میشود و درخواست ما این است که هرچه زودتر رجیستری آیفون ۱۴ تعیین تکلیف شود. “
درستی در ادامه گفت:” با صحبتهایی که با آقای قالیباف سخنگوی صمت داشتهایم، ایشان اشاراتی به چارهاندیشیهایی که برای رجیستری برخی از آیفون۱۴هایی که از مبادی قانونی وارد کشور میشوند کردند؛ انتظار ما این است که راهکاری پیدا شود که واحد صنفی ما متضرر نشود و خریدار نیز در این بین ضرر نکند. “
در این میان بررسیهای صورت گرفته حاکی از آن است که بسیاری از سایتهای خرید و فروش آنلاین کالاهای دیجیتال، تلفنهای همراه برند اپل را ناموجود کردند و همسو با این اتفاق قیمتها در بازار بالا رفتهاست.
رئیس سابق اتحادیه صوتی، تصویری و تلفن همراه در پاسخ به این پرسش که عرضه تلفنهمراه در بازار پایین آمدهاست یا خیر؛ گفت:” عرضه با تقاضا باید با یکدیگر بخواند و از طرف دیگر نوسانات قیمت دلار بر روی عرضه و تقاضا اثر گذار است؛ باید به روند تخصیص ارز سرعت ببخشند تا بازار تامین شود، در حال حاضر تعداد شرکتهای واردکننده موبایل از ۱۵ عدد به هزار عدد رسیدهاست و در خواست من این است که هر یک از این شرکتها چه کوچک و چه بزرگ باید بتوانند به طور قانونی کالای خود را وارد کنند و شرکتهای بزرگ نباید لقمههای شرکتهای کوچکتر را ببرند. “
درستی در ادامه در خصوص رکود سنگینی که در بازار موبایل حاکم است، گقت:” زمانی که کالایی بیش از اندازه گران شود، رکود در بازار ایجاد میشود، در حال حاضر فروشندگان به شدت تحت فشار هستند و حتی اگر بتوانند هزینههای جانبی خود را تامین کنند نیز هنر کردهاند. این نوسانات نرخ ارز منجر به کاهش قدرت خریده فروشندگان میشود و باید قیمت ارز تثبیت شود تا بازار دوباره به روزهای رونق خود باز گردد و سازمان امور مالیاتی این روزهای سختی که بر اصناف میگذرد را باید ببیند و در تعیین تکلیف مالیات آنها آن را در نظر بگیرد. چراکه چه تعمیرکنندگان تلفنهمراه و یا فروشندگان آنها در حال حاضر متضرر هستند. “
۲۲۳۲۲۷
دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است.