مدیر عامل شرکت توسعه گردشگری فارس و مجری سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری پارس-شیراز وچهاردهمین نمایشگاه ملی صنایع ،گفت: برگزاری رویدادهای بزرگ همچون این نمایشگاه می تواند الگویی برای دستیابی به دستاوردهای مورد نظر بر پایه، توانمندی ها و ظرفیت ها در استان باشد.
به گزارش خبرنگار روزگار از شیراز، احمدرضا نقیب زاده در نشست خبری با اصحاب رسانه، افزود: توجه به معرفی توانمندی‌های صنایع دستی استان، معرفی ظرفیتهای انواع گردشگری ، حضور کلیه تشکلهای گردشگری ، فعالین صنعت گردشگری در بخشهای مختلف و تلاش برای ایجاد تعاملات منجر به توسعه همکاری بین آنها از جمله برنامه های است که در برگزاری این رویداد برنامه ریزی و در حال انجام است.لذا عقد قرارداد و تفاهمنامه های متعدد میان این فعالین از جمله مهمترین دستاوردهای نمایشگاه خواهد بود .

وی اظهار داشت: با تلاشها و پیگیریهای انجام شده شاهد حضور نمایندگانی از چند کشور بمنظور آشنایی با ظرفیتهای گردشگری استان و همچنین برقراری ارتباط با فعالین گردشگری در بخش خصوصی خواهیم بود که می تواند منجر به افزایش تعداد گردشگران خارجی به استان فارس شود. لذا یکی از دلایل استقبال صورت گرفته برای حضور در این نمایشگاه وجود چنین برنامه ها و جذابیت‌ها است.
حضور اقوام ایرانی و معرفی توانمندیهای انها، حضور عشایر در چارچوب برنامه های میز ملی عشایر ، حضور کانون اتومبیلرانی و جهانگردی در کنار دیگر تشکل‌های گردشگری از جمله نقاط قوت این نمایشگاه خواهد بود.
مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری فارس ابراز داشت:امید است ارزیابی‌هایی که در طول برگزاری این نمایشگاه انجام می‌شود گویای مدعا ی برگزاری متفاوت این برنامه باشد.
وی عنوان کرد:زیرساخت‌هایی که برای این نمایشگاه پیاده سازی شده‌اند، در شمار زیرساخت‌هایی هستند که می‌تواند برای سال‌های آینده توسعه پیدا کنند.

نقیب زاده گفت: اصحاب رسانه همراهی خوبی با ما داشته‌اند که جای تشکر دارد و از آنها می‌خواهیم‌ تا پایان همایشگاه به ما کمک کنند و مردم را از برنامه‌های ما در نمایشگاه مطلع کنند.

وی اضافه کرد: همانطور که می دانیم نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی شیراز هر ساله و طی دوازده سال در این شهر برگزار شده ولی در واقع این نمایشگاه یک رویداد مهم و تأثیر گذار در حوزه گردشگری است چرا که در قالب برگزاری آن جریانی در حوزه تخصصی گردشگری و صنایع دستی اتفاق می افتد که برنامه ریزی ها و رویدادهای یک سال آینده فعالان این دو حوزه تخصصی را رقم می زند .

مجری سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری پارس-شیراز وچهاردهمین نمایشگاه ملی صنایع ،گفت:برای نمونه می توان به تبادل نظر و ارتباطات چهره به چهره و جلسات تخصصی فعالان حوزه گردشگری سراسر کشور با یکدیگر و همچنین تهیه و معرفی و اجرای تورهای گردشگری و تخصصی توسط فعالان گردشگری در ابعاد ملی و بین المللی اشاره کرد.
در حوزه صنایع دستی هم علاوه بر فروش و بازاریابی محصولات دست ساز هنرمندان و صنعتگران سراسر کشور، این نمایشگاه محل امن و مناسبی برای انتقال تجربیات و تخصص های هنرمندان صنایع دستی در قالب نشست های تخصصی خواهد بود.