به گزارش روزگارپرس به نقل از روابط عمومی فرمانداری بندرترکمن؛ اولین جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان بندرترکمن به ریاست نورمحمد جعفری فرماندار شهرستان و با حضور اعضای کارگروه در محل دفتر فرمانداری برگزار شد.

نورمحمد جعفری در این جلسه با تأکید بر مصرف بهینه نان، خواستار جلوگیری از اسراف این کالای اساسی شد و افزود: فرهنگ مصرف صحیح نان باید در جامعه نهادینه شود.

 

وی واقعی شدن قیمت نان را ضرورتی برای حمایت از نانوایان و رعایت عدالت اقتصادی دانست و تصریح کرد: اصلاح قیمت‌ها باید به گونه‌ای باشد که فشار اقتصادی بر مردم وارد نشود.

 

فرماندار بندرترکمن همچنین نظارت بر بهداشت نانوایی‌ها و ارتقای کیفیت نان را از اولویت‌های کاری این کارگروه عنوان کرد و گفت: افزایش رضایت مردم از خدمات نانوایی‌ها در دستور کار قرار دارد.

جعفری در پایان بر همکاری همه دستگاه‌های مسئول برای بهبود وضعیت آرد و نان شهرستان تأکید کرد.