فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری گرگان گفت: با اجرای احکام قضایی ۷۷۵۰۰ متر مربع از اراضی ملی گرگان طی خلع ید شد.
به گزارش روزگارپرس به نقل روابط عمومی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گرگان روح الله حیدری با بیان اینکه در راستای حفاظت و صیانت از انفال، با اجرای حکم قضائی، اراضی ملی به مساحت ۷۷۵۰۰ متر مربع خلع ید شد، اظهار کرد: از این مساحت ۷۵۰۰۰ متر مربع طی اجرای رای کمیسیون ماده ۳۳ از اداره آموزش و پرورش استان در روستای قرن آباد گرگان ، ۵۰۰متر مربع در عدالت ۱۰۹/۱ گرگان و ۲۰۰۰ متر مربع که به شرکت تعاونی روستایی درخشان در روستای زیارت خلع ید و رفع تصرف شده است.
روح الله حیدری فرمانده یگان حفاظت اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گرگان به نقش مهم گزارش‌های مردمی در جلوگیری از تصرفات اراضی دولتی اشاره و اظهار کرد: گشت نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی شهرستان و پلیس انفال به‌صورت مستمر مشغول بازدید از حوزه استحفاظی بوده و با هرگونه تصرف اراضی ملی به‌شدت برخورد می‌کند.
فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی شهرستان گرگان از تشدید گشت‌ها و پررنگ‌تر شدن حضور فیزیکی عوامل یگان حفاظت در عرصه‌های منابع طبیعی سطح شهرستان خبر داد و گفت: اقدامات پیشگیرانه این یگان در سطح عرصه‌ها نقش مهمی در کاهش تعدی به اراضی و آتش‌سوزی در جنگل‌ها و مراتع داشته است.