سرپرست اداره کل استاندارد گلستان از آزمون ۴ هزار و ۵۰۱ وسیله توزین و سنجش در گلستان خبر داد.
داود مزیدی اظهار داشت: کارشناسان استاندارد در سال ۱۴۰۳ با مراجعه به ۳ هزار و ۷۵۱ واحد صنفی در شهرستان های مختلف استان گلستان، ۴ هزار و ۵۰۱ ترازو و سایر وسایل سنجش که در داد و ستد عمومی مورد استفاده قرار می گیرد را بازرسی و آزمون کردند.
وی با بیان این توضیح که این وسائل سنجش شامل انواع ترازو، قپان یا باسکول متحرک و وزنه می شود، گفت: از تعداد ترازوهای آزمون شده، ۴ هزار و ۴۹۸ وسیله سنجش معادل ۹۹.۹ درصد در آزمون قبول و ۳ وسیله معادل ۰.۱ درصد در این آزمون ها، مردود شناسایی شد.
مزیدی در ادامه گفت: ترازوهای مردود پس از رفع نقص، مجدداً مورد آزمون قرار گرفتند و آن دسته از واحدهای صنفی که علیرغم تذکرات استاندارد همچنان بر استفاده از ترازوی مردود خود اصرار داشتند، به مراجع قضایی معرفی شدند.
دبیر شورای استاندارد گلستان در پایان با بیان این مطلب که هدف از این بازرسی ها، تامین حقوق مصرف کنندگان و پیشگیری از کم فروشی است؛ از شهروندان تقاضا کرد هنگام خرید از واحدهای صنفی به برچسب استاندارد که روی ترازوهای آنان الصاق شده توجه و در صورت مشاهده ترازوی بدون تأییدیه استاندارد، موضوع را از طریق سامانه پیامکی ۳۰۰۰۱۵۱۷ به استاندارد گزارش کنند
دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است.