اولین جلسه کارگروه خرید تضمینی محصولات کشاورزی استان گلستان برگزار شد

به گزارش روزگارپرس به نقل از  روابط عمومی اداره کل غله و خدمات بازرگانی گلستان، اولین جلسه کارگروه خرید تضمینی محصولات کشاورزی این استان با حضور عبدالعلی کیانمهر، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری و آقایان هزارجریبی مدیر سازمان جهاد کشاورزی، مهری مدیرکل غله و خدمات بازرگانی و سایر نمایندگان دستگاههای مرتبط در سالن جلسات معاونت هماهنگی امور اقتصادی تشکیل شد.

در این نشست، برنامه ریزی برای ایجاد مکانیزم‌های حمایت از کشاورزان و تنظیم بازار محصولات کشاورزی مورد بررسی قرار گرفت. کیانمهر ضمن قدردانی و تشکر از اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان گلستان درخصوص خرید تضمینی گندم سال گذشته و نظارت های صورت پذیرفته و برخورد قانونی با متخلفین این حوزه بر لزوم هماهنگی و زمانبندی دقیق برای خرید به موقع محصولات جهت جلوگیری از نوسانات قیمت و آسیب به تولیدکنندگان تأکید کرد.

وی همچنین از سازمان جهاد کشاورزی، اداره کل غله و خدمات بازرگانی ، اتحادیه های تعاونی روستایی و سایر نهادهای ذیربط خواست تا با برنامه ریزی منسجم، زمینه اجرای هرچه بهتر طرح خرید تضمینی را فراهم کرده و از ورود دلالان به چرخه خرید و فروش جلوگیری کنند.

کیانمهر تصریح کرد: «مراکزی که امانت دار خوبی نیستند، صلاحیت امانت‌داری گندم مردم را ندارند و اداره کل غله می‌بایست با متخلفین این حوزه برخورد قانونی داشته باشد.حفظ منافع کشاورزان رکن اصلی این طرح است که باید با دقت و سرعت پیگیری شود.»