معاون بهداشت دانشگاه گفت: برنامه بهداشت محیط در قالب سلامت نوروزی و ماه رمضان در گلستان از ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ با حضور ۲۶۹ ناظر و بازرس بهداشت محیط و حرفه‌ای در قالب ۳۱ تیم، نظارت دقیق و مستمری بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و سامانه‌های آبرسانی در سطح استان انجام دادند.

🔸دکتر محمدرضا هنرور افزود: در این مدت ۴۷ هزار و ۱۳ بازدید از مراکز مختلف انجام شد و این اقدامات منجر به صدور ۱۱ هزار و ۲۳۹ اخطاریه، معرفی ۱۲۷۰ متخلف به مراجع قضایی و پلمپ ۱۵۴ مکان به دلیل تخلفات بهداشتی شد و بیش از ۳۶ هزار کیلوگرم مواد غذایی غیرقابل مصرف یا تاریخ‌ گذشته معدوم شد

🔸وی از همکاری مسئولین و دستگاه‌های ذی‌ربط و همچنین تلاشگران بهداشت محیط استان قدردانی کرد و برای همه همکاران این حوزه آرزوی موفقیت و بهروزی کرد.

🔸معاون بهداشت دانشگاه در پایان گفت: این طرح با هدف تضمین سلامت عمومی در ایام تعطیلات نوروزی و پیشگیری از بروز بیماری‌ها و مشکلات بهداشتی، به‌ویژه در مراکز توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، با بهره‌گیری از تمامی امکانات موجود به‌طور مؤثر اجرا شد.