به گزارش روزگارپرس به نقل از روابط عمومی

ساعت ۱۶:۴۰ روز سه‌شنبه ۵ فروردین، نجاتگران پایگاه چهارباغ با دریافت گزارش گرفتار شدن ۴۰ خودرو با بیش از ۱۶۰ سرنشین در محور برفی توسکستان، به محل حادثه اعزام شدند.

نجاتگران هلال‌احمر با تلاش بی‌وقفه، عملیات رهاسازی را آغاز کرده و پس از چند ساعت، موفق شدند خودروهای گرفتار شده را از برف و کولاک خارج کرده و به مسافرین کمک کنند.

در این عملیات نجاتگران ۲۳ بسته غذایی ۲۴ ساعته و ۱۰ تخته پتو بین مسافران توزیع شد.

خودروهای گرفتار شده به محل امن منتقل شدند و با هماهنگی مسجد منطقه چهارباغ، برای اسکان مسافرین، مکان‌های مناسب آماده و افراد به آنجا انتقال یافتند.

این دومین شب متوالی بود که نجاتگران پایگاه امداد و نجات چهارباغ در این محور امدادرسانی کردند و از مسافران نوروزی خواست تا زمان مساعد شدن شرایط جوی از تردد غیرضروری در این مسیر خودداری کرده و پیش از حرکت، وضعیت جاده‌ها را بررسی کرده و تجهیزات ایمنی لازم را همراه داشته باشند