دکتر نوروزی، نماینده مردم علی آباد کتول گفت: قصور و کوتاهی که در گذشته برای فراهم ساختن زیرساخت تامین انرژی وجود داشت عامل اصلی قطعی برق است.
🔷رحمت الله نوروزی اظهار کرد: با توجه به کمبود انرژی، باید مطابق برنامه توسعه کشور؛ برای تامین برق از طریق پنل های خورشیدی برنامه ریزی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت انجام می شد.
نماینده مردم علی آباد کتول گفت: دولت در سنوات گذشته می توانست بخشی از تسهیلات و منابع استانی را برای تولید انرژی از طریق پنل های خورشیدی در نظر بگیرد.
وی افزود: در حال حاضر به دلیل ناترازی که به دلیل کاهش استفاده از سوخت مازوت برای نیروگاه های برق وجود دارد دولت تصمیم گرفته که به صورت روزانه برنامه قطعی برق را اعلام کند.
دکتر نوروزی ادامه داد: نیروگاه ها از مازوت برای تولید برق استفاده می کردند که با توجه به آلودگی هوا و تاثیر مستقیم آن بر جسم و سلامت مردم، باید مازوت که سوخت نیروگاه ها است قطع شود و با قطعی سوخت مازوت ما با کمبود تولید برق مواجه خواهیم شد.
وی تاکید کرد: دولت با کار کارشناسی به این نتیجه رسیده که روزانه دو ساعت قطعی برق را لحاظ کند .
*خسارت به صنایع باید جبران شود*
🔷نماینده مردم علی اباد کتول با تاکید بر اینکه قطعی برق در تابستان لطمه بزرگی بر تولیدات کشاورزی زده است، خاطرنشان کرد: قطعی برق در پاییز و زمستان نیز خسارت زیادی برای بخش تولید ، کارگران و کارفرمایان ایجاد می کند، صنایع نیاز برای تولید به برق نیاز دارند و با توجه به اینکه هزینه های تمام شده بالاست برای همین وزارت صمت، تعاون و کار و رفاه اجتماعی و همچنین وزارت اقتصاد باید به یک جمع بندی مناسبی برسند تا آسیب در این حوزه به حداقل برسد.
وی تاکید کرد: دغدغه ها و نارضایتی که مردم در حوزه قطعی برق دارند به حق است و به نظر من در حوزه تامین انرژی در سنوات گذشته قصور و کوتاهی شده است.
وی افزود: ما باید در حوزه نیروگاه، پنل های خورشیدی و تولید انرژی با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری برای رسیدن به خودکفایی زیرساخت های لازم را فراهم می کردیم، اصلی ترین مساله در تامین زیرساخت ها تولید برق است و باید در این حوزه بیشتر برنامه ریزی می شد که کوتاهی شده که مسئولان گذشته باید پاسخگوی این کوتاهی باشند.
دکتر نوروزی بیان کرد: برای تولید انرژی و فراهم کردن زیرساخت ها برنامه کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت وجود نداشت و افقی براساس برنامه ۲۰ ساله وجود ندارد.
وی با بیان اینکه اگر مطابق برنامه توسعه کشورحرکت می کردیم امروز نباید در حوزه تولید برق با چالش مواجه میشدیم، گفت: بخشی از تسهیلات تبصره ۱۸ و وام های استانی باید برای تولید انرژی هدایت می شد.
دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است.