اداره شیلات شهرستان کلاله، گالیکش و مراوه تپه در راستای ترویج فرهنگ مصرف آبزیان و افزایش سرانه مصرف ماهی به عنوان غذای سلامتی، کارگاه آموزش طبخ آبزیان را در مدرسه شبانه روزی عشایری بخش پیشکمر شهرستان کلاله برگزار کرد. در این کارگاه که با حضور بانوان روستایی و عشایری علاقمند به طبخ آبزیان برگزار شد، نحوه نگهداری و روش های گوناگون طبخ بیش از ۵ نوع غذا بر پایه ماهی آموزش داده شد. مهندس ملاشاهی، رئیس اداره شیلات شهرستان کلاله، گالیکش و مراوه تپه در حاشیه این کارگاه اظهار داشت : با توجه به ارزش غذایی آبزیان در جهت سلامت خانواده و اهمیت بالای آن، برگزاری این دوره آموزشی می تواند نقش مهمی در جهت نگرش خانواده های روستایی و عشایری به سمت مصرف آبزیان به عنوان غذای سلامتی داشته باشد. وی افزود: شهرستان کلاله با دارا بودن ظرفیت ها و قابلیت های مناسب در جهت تولید انواع ماهیان گرمابی، سردآبی و خاویاری، توانایی تامین پروتئین مصرفی شهرستان را دارد. گفتنی است ؛ در پایان این کارگاه به شرکت کنندگان گواهینامه پایان دوره اعطا شد.