عبدالله متولی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار افزود:بر اساس مصوبه ستاد مقابله با کرونا مراکز معاینه فنی خودرو جزء مشاغل گروه «الف» هستند و باید خدمات ارایه دهند و می بایست پاسخگو ارباب رجوع باشند، اما بر اساس دستور ماده ۳ آیین نامه اجرایی معاینه فنی و با هماهنگی ستاد مقابله با کرونا، ستاد های معاینه فنی شهرداری ها در شهرهایی که در بحث کرونا مشکل و درگیری بیشتری دارند می توانند نسبت به تعطیلی این مراکز اقدام کنند.
وی تاکید کرد: بر همین اساس هم تمامی مراکز معاینه فنی درشهر تهران تا ۳۰مرداد(شنبه) تعطیل است و در شهر تهران ۱۷ مرکز معاینه فنی خودرو با ۵۵ خط (به جزء ایام تعطیلات پیش رو) فعال هستند.
وی خاطرنشان کرد: در مراکز دیگر که درسطح کشور مراکز معاینه فنی خودرو فعال هستندو خدمات ارایه می دهند، تمامی پروتکل های بهداشتی رعایت می شود.
مدیر امور اجرایی معاینه فنی خودروهای کشور تصریح کرد: به منظور جلوگیری از ازدحام جمعیت و مراجعه کنندگان به مراکز معاینه فنی به متقاضیان توصیه می شود که از سرویس نوبت دهی اینترنتی استفاده کنند و بر اساس نوبت به این مراکز مراجعه کنند، چرا که به این ترتیب هم جلوی ازدحام جمعیت و مراجعه کنندگان به این مراکز گرفته می شود و هم اینکه در رعایت پروتکل های بهداشتی در این مراکز موفق تر خواهیم بود.
وی ادامه داد: به منظور گرفتن نوبت اینترنتی برای مراکز معاینه فنی متقاضیان می توانند در هر شهری به پایگاه و سایت اطلاع رسانی شهرهای خود مراجعه کنند که به صورت مجزا فعال هستند.
متولی در خصوص قیمت های هزینه معاینه فنی برای خودروهای مختلف نیز گفت: در مجموع قیمت ارائه خدمات معاینه فنی نسبت به سال گذشته تغییر نکرده است و برای خودروهای سبک ۴۷ هزار تومان، خودروهای سنگین ۷۱ هزار و ۶۰۰ تومان و برای خودروهای دوگانه سوز تک مخزن ۷۴ هزار و ۵۰۰ تومان و برای خودروهای دوگانه سوز دو مخزن ۸۹ هزار و ۵۰۰ تومان است.