روزنامه رسالت در مطلبی با عنوان «کمبود قریبالوقوع دارو» این گونه آورده است:
🔹صنعت داروسازی ازنظر تأمین نقدینگی در مضیقه است و وعده بانکها برای ارائه تسهیلات به شرکتهای داروسازی از روی کاغذ فرا نرفته و در کنار این مسئله نوسانات ارزی هم پا به میدان گذاشته، تا حلقه را بیشازپیش بر تهیه و توزیع دارو تنگتر یا قیمت اقلام دارویی را گرانتر کند. حالا ۶ ماه پس از اجرای سیاست حذف ارز ترجیحی باهدف اصلاح و ساماندهی بازار دارو، کمبود و گرانی را نمیتوان کتمان کرد. اگرچه اوضاع داروهایی همچون سرم و آنتیبیوتیکها رو به بهبود است اما همچنان برخی کمبودها ادامه دارد. ازجمله این اقلام میتوان به داروهای اعصاب و روان و اسپریهای تنفسی اشاره کرد.
البته میان کمبود اسپریهای تنفسی با تشدید آلودگی هوای کلانشهرها نمیتوان ارتباطی قائل بود، به این دلیل که چندین ماه است بعضی انواع اسپریها دچار کسری شدهاند و سیدعلی فاطمی- نایبرئیس انجمن داروسازان ایران میگوید: «در حال حاضر اسپریهای تنفسی تولید داخل نظیر اسپری استنشاقی سالبوتامول، چندان دچار کمبود نیستند، اما اسپریهای تنفسی وارداتی بهخصوص انواع کورتونی آنها نظیر مومتازون و بکلومتازون دچار کمبود محسوسی شدهاند. البته این داروها هنوز نایاب نشدهاند، اما بهصورت سهمیهای به داروخانهها تحویل داده میشوند و بیماران برای پیدا کردن آنها باید به چند داروخانه مراجعه کنند.
رسالت نوشت: هشدار کمبود۱۰۰۰ قلم دارو
روزنامه رسالت در مطلبی با عنوان «کمبود قریبالوقوع دارو» این گونه آورده است: 🔹صنعت داروسازی ازنظر تأمین نقدینگی در مضیقه است و وعده بانکها برای ارائه تسهیلات به شرکتهای داروسازی از روی کاغذ فرا نرفته و در کنار این مسئله نوسانات ارزی هم پا به میدان گذاشته، تا حلقه را بیشازپیش بر تهیه و توزیع […]