توزیع عادلانه منابع بخش سلامت همواره یکی از چالش های اصلی این بخش بوده است.با توجه به نیازهای مراقبت سلامت، توزیع عادلانه پزشکان عامل تعیین کننده در سیاست های نظام سلامت است
دکترحسین عبدلی نماینده نطنز؛بادرود و قمصر در اولین نشست خبری خود با اصحاب رسانه در این خصوص گفت:
براساس قوانین کشور، فارغ التحصیلان مقطع پزشکی عمومی، تخصصی و فوق تخصص باید طرح‌های خود را در شهرهای کوچک و خارج از مرکز بگذرانند. این طرح می‌توانست به تحقق عدالت توزیعی در بخش درمان و توزیع پزشک کمک شایانی بکند. این طرح به واسطه خلاء هایی، چون نبود امکانات رفاهی و تسهیلات اجتماعی در مناطق کوچک کارایی خود را از دست داده و نتوانسته به هدف خود که ایجاد عدالت در توزیع پزشکان باشد برسد؛ چرا که اکثر پزشکان از مرکز فرستاده شده بلافاصله پس از اتمام طرح خود از این مناطق می‌گریزند. همین شده که با گریز متخصصین ازاین مناطق پس از پایان طرح خدمات رسانی مناطق مذکور با کمبود پزشک مواجه می‌شوند؛ کمبودی که ناشی از عدم رعایت عدالت در توزیع نهایی پزشکان است. به عبارت بهتر با وجود طرح‌های خدمت رسانی پزشکان به مناطق محروم تا حدودی امر توزیع عادلانه پزشکان تسهیل شده، اما در نهایت با گریز پزشکان پس از پایان طرح شاهد بروز بی عدالتی در توزیع نهایی خواهیم بود.
دکترحسین عبدلی نماینده نطنز؛بادرود و قمصر ادامه داد: باید در سطح کشور و استان اصفهان نیروهای متخصص عادلانه توزیع شوند تا در شهرهای کوچک هم متخصصانی باشند که بیماران مجبور نباشند برای درمان به شهرهای بزرگتر سفر کنند.
وی تصریح کرد:سیاستگذاران و مدیران بخش سلامت استان بایستی به افزایش نسبت پزشک عمومی و متخصص به جمعیت در شهرستان های استان توجه ویژه داشته باشند.
وی افزود: بیشتر پزشکان کشور در شهرهای بزرگ تجمع کرده اند و این وظیفه وزارت بهداشت است که با ایجاد مشوق‌های لازم، نسبت به توزیع عادلانه پزشک در کشور اقدام کند.
مسئولان مربوطه عدم شرایط ماندگاری به واسطه نبود امکانات رفاهی و تسهیلات اجتماعی را اصلی‌ترین عامل گریز پزشک از شهرهای کوچک می‌دانند.