مدیرکل استاندارد استان گلستان در نشست خبری با اصحاب رسانه استان که به مناسبت روز ملی کیفیت برگزار شده بود گفت: پس از گذشت ۲۷ سال از استان شدن گلستان برای نخستین بار فاز اول آزمایشگاه آنالیز دستگاهی در استان راه اندازی شد.
به گزارش روزگارپرس به نقل از روابط عمومی اداره کل استاندارد گلستان، سید مهدی حسینی اظهار کرد: این آزمایشگاه با تجهیزاتی بسیار پیشرفته در راستای آنالیز محصولات مختلف بخصوص محصولات صادراتی با اعتبار ۲۰ میلیارد تومان از اعتبارات ملی راه اندازی شده است.
وی افزود: فاز دوم این آزمایشگاه نیازمند ۳۰ میلیارد تومان دیگر اعتبار است که امیدواریم به زودی به نتیجه برسد.
حسینی ادامه داد: بسیاری از کالاها قبل از راه اندازی این آزمایشگاه برخی محصولات در خارج از استان آزمایش میشد که هزینه ای دو برابر در بر داشت اما با راه اندازی این آزمایشگاه این هزینه با صرفه اقتصادی بهتر در استان انجام می شود.
وی بیان کرد: خوراک دام و طیور داخلی و وارداتی در گذشته در خارج از استان آزمایش می شد که امروز به راحتی در استان امکان آزمایش دارد.
مدیر کل استاندارد استان گلستان در رابطه با استاندارد سازی محصولات مختلف به ویژه محصولات کشاورزی هم گفت: در حال حاضر استانداردها از حالت استانی خارج و ملی شده اند به این صورت که تمامی آزمایشگاه های استان دارای تراز ملی هستند و امکان صدور تاییدیه استانداردهای بین المللی را دارند.
وی افزود: ۵۶ کشور به ایران اجازه صدور استاندارد بین المللی را داده اند و بر همین اساس محصولاتی که این استاتدارد را داشته باشند قابل پذیرش در ۱۶۰ کشور هستند.
حسینی افزود: با توجه به اینکه استاندارد بسیاری از محصولات به ویژه کشاورزی برای صادرات اجباری نیست، بهتر است بازرگانان گلستانی با استفاده از این امکانات در استان با خیال راحت محصولات را بر اساس نیاز استاندارد کشور مقصد، صادر کنند.
وی گفت: حدود یک هزار قلمکالا مشمول استاندارد سازی اجباری شده اند و امید داریم مردم به ویژه تولید کنندگان توجه بیشتری به استان استانداردسازی محصولاتی که اجباری نیستند، داشته باشند.
مدیر کل استاندارد گلستان بیان کرد: توجه به استاندارد سازی یکی از مقولههای مهم صادرات محصولات محسوب می شود.
وی ادامه داد: در همین راستا امسال دو واحد تولیدی اکساب و بافه سیم گلستان به عنوان واحدهای نمونه کشوری انتخاب شدند.
حسینی تصریح کرد: امسال بعد از ۱۲ سال آزمون کارشناسان رسمی استاندارد در استان برگزار شد که ۳ نفر در این آزمون قبول و منتظر دریافت پروانه ها هستند.
وی افزود: سال گذشته نیز تعداد ۶ نفر در این آزمون قبول و پروانه دریافت کردند که هم اکنون تعداد ۲۴ کارشناس رسمی پروانه دار در استان فعالیت می کنند.
وی در حوزه نظارت بر گمرکات استان هم گفت: کارشناسان این اداره کل در مرز اینچه برون نظارت کامل بر استاندارد محصولات صادراتی و وارداتی را دارند.
حسینی بیان کرد: هر ساله کارشناسان ترازوهای و باسکول های موجود در استان را ارزیابی می کنند که در این راستا امسال بیش از ۵ هزار ترازو و ۴۶۰ باسکول مورد ارزیابی قرار گرفته اند.
وی افزود: نظارت بر نازل های سوخت استان نیز از دیگر برنامه های مهم این اداره کل است که حدود یکهزار و ۳۰۰ نازل سوخت در گلستان هر ۶ ماه یک بار مورد ارزیابی و آزمایش قرار میگیرند.
به گفته وی، در استان تعداد ۳ آزمایشگاه اندازه شناسی فعالیت دارند.
حسینی در پایان از اجباری شدن استاندارد برنج و گندم خبر داد و گفت: طبق ابلاغیه جدید تا سال ۱۴۰۵ محصولات گندم و برنج ملزم به دریافت استاندارد شدند.
مدیرکل استاندارد گلستان در نشست خبری به مناسبت روز ملی کیفیت:
افتتاح فاز اول آزمایشگاه آنالیز دستگاهی استاندارد گلستان / استاندارد سازی مولفه مهم صادرات محصولات
مدیرکل استاندارد استان گلستان در نشست خبری با اصحاب رسانه استان که به مناسبت روز ملی کیفیت برگزار شده بود گفت: پس از گذشت ۲۷ سال از استان شدن گلستان برای نخستین بار فاز اول آزمایشگاه آنالیز دستگاهی در استان راه اندازی شد. به گزارش روزگارپرس به نقل از روابط عمومی اداره کل استاندارد گلستان، سید […]
دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است.