۱۷:۱۳

۱۴۰۵/۰۷/۲۵

رونق نهضت ملی مسکن در گنبدکاووس با احداث دهکده شهری

ئیس اداره راه و شهرسازی گنبدکاووس از شروع عملیات آماده‌سازی زمین ۲۶ هکتاری با عنوان «دهکده شهری» و در راستای ساخت خانه و تحویل زمین به متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن و جوانی جمعیت در این شهرستان مرزی خبر داد و گفت: این دهکده در حومه شهر و محدوده روستای «آق قایه» احداث خواهد شد.

قاسم شادکام روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: در این زمین دست‌کم ۲۰۰ واحد مسکونی احداث و ۲۰۰ قطعه زمین هم به متقاضیان ساخت خانه تحویل خواهد شد.

وی بابیان اینکه زمین دهکده شهری تحویل پیمانکار شده و عملیات اجرایی آماده سازی آن بزودی آغاز خواهد شد، افزود: ساخت مسکن و یا واگذاری زمین به متقاضیان براساس اولویت نام نویسی شده و برخورداری شرایط قانونی افراد خواهد بود.

شادکام از ۲ هزار خانوار گنبدی واجد شرایط درطرح نهضت ملی مسکن خبر داد و اضافه کرد: شناسایی اراضی مستعد، بررسی ظرفیت‌های موجود در بازنگری طرح جامع و پیگیری فرآیند الحاق اراضی جدید به محدوده این شهر و نیز روستاهای اقماری آن از جمله اقدامات راه و شهرسازی شهرستان در این طرح ملی است.

رونق نهضت ملی مسکن در گنبدکاووس با احداث دهکده شهری
تحویل زمین قانون جوانی جمعیت در گنبدکاووس

رئیس راه و شهرسازی گنبدکاووس همچنین با یادآوری اینکه اداره درسال ۱۴۰۳ نخستین پروژه نهصت ملی مسکن استان گلستان را در کوی بهارستان این شهر به‌تعداد ۹۶ واحد مسکونی تحویل داده است، گفت: هم اکنون نیز پروژه ۲۱۰ واحدی «نگارستان» در ورودی این شهر از سمت آزادشهر را با ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی در مرحله اجرا دارد.

وی از تحویل ۷۸ قطعه زمین ۲۰۰ متری به ۱۵۶ خانوار مشمول طرح جوانی جمعیت در گنبدکاووس طی چند روز گذشته هم خبر داد و افزود: برنامه این اداره تا پایان امسال واگذاری زمین به ۲۴۶ خانوار مشمول این طرح است.

شادکام، نداشتن سابقه مالکیت دولتی و شخصی درحوزه زمین و داشتن فرزند بیشتر را از اولویت‌های اصلی واگذاری اراضی به مشمولین قانون جوانی جمعیت دانست و ابراز امیدواری کرد: با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های موجود، شناسایی و تامین اراضی جدید و تعامل و هماهنگی با دستگاه‌های ذیربط گام‌های موثری در تامین زمین مورد نیاز طرح نهضت ملی مسکن در گنبدکاووس و رفع مطالبه خانواده‌های فاقد خانه برداشته شود.

گنبدکاووس بیش از ۴۰۰ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان بزرگ استان گلستان است.