کارن مقدم دبیر اجرایی جشنواره گفت : « از مجموع آثار رسیده تعداد ۱۲۸ شاعر از استان های گلستان ، مازندران ، گیلان و سمنان به مرحله ی دوم راه یافتند که بنا به تشخیص داوران محترم جشنواره جناب آقای علی اکبر یاغی تبار و جناب آقای سیامک بهرام پرور از مازندران و سرکار خانم مریم محمدیان از گلستان در مرحله ی نهایی از ۱۰ شاعر تقدیر شد . به ۳ نفر به عنوان نفرات برگزیده از مقام اول تا سوم ، ۳ نفر شایسته ی تقدیر و دو نوجوان شاعر به عنوان استعدادهای نوظهور در عرصه ی شعر و ادبیات هدیه و لوح تقدیر تعلق گرفت »
مقدم افزود : « در این جشنواره شاعرانی از گلستان ، گیلان ، مازندران ، سمنان ، اراک ، البرز ، تهران ، قم و فارس به شعرخوانی پرداختند . چنین گردهمایی و نشستی با این کیفیت و کمیت و تنوع در ارائه ی اثر در سال های اخیر ادبیات کردکوی بی سابقه بوده و بسیار مورد استقبال اهالی فرهنگ و هنر واقع شد . امید که با درایت و حمایت نهادهای ذی ربط بتوانیم دبیرخانه ی این جشنواره را دائمی نموده و به اهداف والای آموزشی و پرورشی این مرز و بوم و شناسایی استعداد های جوان در ادبیات دست پیدا کنیم »
غزل یکی از زیباترین و ماندگارترین میراث های ادبیات پارسی است که عاشقانه ها ، مسائل اجتماعی ، بارقه های سیاسی و مفاهیم و موضوعات بسیاری را نسل به نسل منتقل کرده است و همچنان بر تارک آسمان ادبیات ما می درخشد .
موسسه ی فرهنگی و هنری حافظ کردکوی با همکاری شورای شهر و شهرداری شهرستان کردکوی با توجه به در نظر گرفتن جایگاه والای شعر و غزل در میان شاعران و نویسندگان و عموم مردم و با هدف معرفی تاریخ و فرهنگ این مرز و بوم و شناسایی شاعران نخبه و استعداد های ادبی این خطه در تاریخ ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ فراخوان جشنواره را منتشر نمود .
اختتامیه ی جشنواره ی غزل تمیشه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ هم زمان با بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی و پاسداشت زبان فارسی در سالن کوثر شهرستان کردکوی برگزار گردید
دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است.