مدیرکل بیمه سلامت استان ایلام از آغاز پویش نه به مصرف بی رویه و خودسرانه دارو در استان ایلام خبر داد.

به گزارش روزگار از ایلام،  دکتر نورالدین رحیمی اظهار داشت: با توجه به تجزیه و تحلیل داده‌ها در حوزه دارو شاهد مصرف خودسرانه، بی‌رویه و بدون تجویز پزشک و خوددرمانی در سطح استان هستیم.

دکتر رحیمی با اشاره به ارتقاء سلامت آحاد جامعه، خواستار همکاری مدیران، رسانه ها ، پزشکان و تمام افراد جامعه بر تاثیر گذاری این پویش شد.

وی با بیان اینکه متأسفانه شاهد مصرف خودسرانه و خود درمانی بدون تجویز پزشک در سطح استان هستیم، افزود جهت رفع این مشکل و ارتقا سلامت آحاد جامعه بر آن شدیم که پویش نه به مصرف بی‌رویه دارو رو در سطح استان آغاز کنیم.

دکتر رحیمی از آحاد مختلف جامعه مدیران محترم گروه‌های حوزه رسانه پزشکان و تمام افرادی که به نحوی در پویش ما را همراهی تا به عنوان یک توصیه و امر به معروف در راستای کاهش خطرات در حوزه سلامت به جامعه آگاهی بخشی دهند.