به گزارش روزگار پرس و به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون: «حجت اله مهدیان» در این خصوص، اظهار داشت: شاخص سلامت انسانی از مهمترین شاخصه های توسعه کشورها می‌باشد و حمایت از هموطنان بیمار از اولویت‌های برنامه دولت بوده است.
وی افزود: پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به بیماران صعب العلاج، بیماران سرطانی و درمان زوج‌های نابارور ، در راستای اجرای جزء ۲ بند (و) تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۹۹ با هماهنگی میان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و شبکه بانکی مطرح بوده است و بانک مرکزی نیز به عنوان تکلیف به بانک‌ها ابلاغ نموده است.
مهدیان گفت: دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات درمانی به عنوان کادر اداری و تخصصی زیر مجموعه این وزارتخانه در استان‌ها متولی معرفی بیماران به شبکه بانکی بوده‌اند و بانک توسعه تعاون نیز پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه در دو استان تهران و اصفهان را بر عهده داشته است و طی یکسال اخیر مجموعا ۴۳۰ میلیارد ریال در شعب بانک در دو استان تهران و اصفهان، به بیش از دو هزار بیمار پرداخت گردیده است.
مدیر عامل بانک توسعه تعاون این تسهیلات را در قالب قرض‌الحسنه با نرخ کارمزد چهار درصد اعلام نمود و گفت: تسهیلات مطابق معرفی‌نامه‌ها تا سقف پانصد میلیون ریال به هر نفر پرداخت گردیده است.
وی خاطر نشان کرد: دستگاه‌های اجرایی متولی سلامت و درمان در دولت و بخش عمومی تدابیر و برنامه‌های متنوعی برای ارتقای سطح سلامت جامعه و درمان بیماران به اجرا درآورده‌اند و سازمان تامین اجتماعی و سازمان بیمه سلامت نیز به عنوان دو سازمان تخصصی در پوشش دهی هزینه‌های بیماران و پیشبرد امور درمانی بیماران در سراسر کشور خدمات ارزنده‌ای به ویژه در دوران شیوع کرونا به هموطنانمان ارائه داده‌اند.
مهدیان گفت: بانک توسعه تعاون به عنوان دستگاه همکار در مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، آماده توسعه همکاری‌ها با این دو نهاد بیمه‌ای و درمانی در موضوعات بانکی و مالی و در راستای تحقق اهداف اجتماعی وزارتخانه است.