به گزارش خبرگزاری روزگار پرس، هاجر چنارانی در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه ۱۲ مهرماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی صلاحیت وزیر پیشنهاد تعاون، کار و رفاه اجتماعی به مخالفت با معرفی زاهدی وفا پرداخت و گفت: اینجا خانه ملت است و امروز یکی از حساس‌ترین روزهای مجلس یازدهم است لذا باید بدانیم امروز برای تعیین یک مشاور تصمیم نمی‌گیریم بلکه برای سکانداری وزارتخانه‌ای تصمیم می‌گیریم که وزارتخانه مردم است.

نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس در ادامه با بیان اینکه نمی‌شود درد محرومیت نداشت اما برای محرومان تصمیم‌گیری کرد، اظهار داشت: نمی‌شود سفره خالی نداشت ولی برای زنان سرپرست خانوار و معلولان فراموش شده تصمیم‌گیری کرد.

وی ادامه داد: متأسفانه این وزارتخانه تبدیل به محلی برای جمع کردن سوابق و آزمون و خطا شده است چنانچه در دوره قبل نیز گفتم آقای عبدالملکی تجربه و تعهد لازم را برای وزارت کار ندارد تا جایی که دولت خود به جایی رسید که وی را تغییر دهد.

چنارانی در ادامه با بیان اینکه ما با رأی بالای ۲۰۰ به کابینه رئیسی اعتماد کردیم اما این موضوع فرق دارد، یادآور شد: من فرزند شهید هستم و پدرم بعد از ۷۴ ماه بسیجی در جبهه، فقط پلاک او برگشت و سه فرزند دارم که در خراسان رضوی به دنیا آمده‌اند لذا نمی‌شود یک وزیر دو فرزند داشته باشد که در کانادا متولد شده باشد و نمی‌شود تحصیلات وزیر حتی با بورسیه از دانشگاه امام صادق (ع) از کشور دیگری باشد.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم در ادامه با بیان اینکه آقای زاهدی وفا انسانی نیکو و با سرمایه هزار میلیاردی که کاری نداریم از کجا آمده، گفت: با این حال انقلاب ما، انقلاب مستعضعفان و محرومان است لذا قرار نبود بعد از ۴۳ سال اینگونه تصمیم بگیریم ضمن اینکه آقای رئیسی گفته بود هر کس فرزندش تابعیت خارج داشته باشد خودش هم باید برود پس ما منتظر اجرای آن هستیم در حالی که فرزند ۵ هزار و ۴۰۰ و اندی از مسئولان در خارج از کشور هستند. چطور می‌شود که درآمد، حقوق و مسئولیت در ایران خوب است اما تابعیت آن بد است؟ آن هم تابعیت کشوری که متجاوز و متخاصم است.

وی افزود: دل ما خانواده شهدا که برای کشورمان می‌تپید، این شرایط را درک نمی‌کند. امروز در خانه ملت نشسته‌ایم و برای مردم تصمیم می‌گیریم لذا شما نمایندگان باید فریاد من را که از سینه دلسوخته درمی‌آید، بشنوید چرا که برخی نمی‌توانند درک کنند سفره خالی به چه معنا است.

عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس در پایان خاطرنشان کرد: این اتفاقات در خاطرات مجلس یازدهم می‌ماند ولی متأسفانه ما فراموش می‌کنیم، وزیر پیشنهادی در جلسه صبح فراکسیون ۴۲ درصد رأی آورد اما در رسانه‌ها گفته شد که اکثریت آراء را کسب کرده است، همچنین در کمیسیون اصل ۹۰ رأی‌گیری در این خصوص نشد و در کمیسیون قضایی نیز ایشان رأی نیاورد.

۲۲۳۲۲۵