معاون فرهنگی اداره‌کل تبلیغات اسلامی گلستان آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی را نماد خدمت بی‌وقفه، عقلانیت انقلابی و ادامه‌دهنده راه امام رضا(ع) و شهدای بزرگ انقلاب اسلامی خواند.

حجت‌الاسلام دیلمی  با اشاره به ویژگی‌های کم‌نظیر شخصیت شهید رئیسی گفت: حقیقتاً آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی در خدمتگزاری به کشور و اسلام ناب، فصابی تازه به وجود آورد. ایشان با عملکرد خود، ایران اسلامی را در چشم جهانیان و رجال سیاسی دنیا برجسته‌تر کرد؛ چه دوستان انقلاب و چه دشمنان آن، اذعان داشتند که وی مرد کار و خدمت صادقانه بود.

به گفته معاون فرهنگی اداره‌کل تبلیغات اسلامی گلستان، شهید رئیسی شب و روز برای خدمت به مردم نمی‌شناخت و در نگاه وی، عزت و کرامت مردم به‌ویژه جوانان جایگاهی رفیع داشت. وی از نقد سازنده استقبال می‌کرد و با تکیه بر سنت‌های الهی و عقلانیت انقلابی، هرگز به لبخند دشمن اعتماد نکرد.

دیلمی با تأکید بر صراحت، صلابت و صداقت شهید رئیسی در مرزبندی با دشمنان اسلام و انقلاب اسلامی ادامه داد: وی به معنای حقیقی کلمه مخلص و پشتوانه ولی‌فقیه بود. زیست مردمی داشت و اهل جهاد و تلاش میدانی بود. وی خادم‌الرضا و سلوکش، رضوی و شهدایی بود.

وی با اشاره به ویژگی‌های سلوک رضوی افزود: یکی از مهم‌ترین پیام‌هایی که از سیره زندگانی امام رضا (ع) می‌توان دریافت، روحیه جهادی، مبارزه و خستگی‌ناپذیری آن حضرت است. امام رضا (ع) در شرایطی بسیار دشوار، تلاش کرد تا مبانی دینی را در لایه‌های مختلف اجتماعی گسترش دهد و هرگز در برابر بحران‌ها و سختی‌ها عقب‌نشینی نکرد.

دیلمی ادامه داد: شهید جمهور آیت‌الله رئیسی با تأسی به سیره امام رضا (ع)، در مسیر پیشرفت اسلام ناب، مبارزه با جبهه کفر و نفاق، و خدمت به مسلمانان خستگی‌ناپذیر بود. نهایت پاداش مجاهدت‌هایش را نیز از دست امام رضا (ع) گرفت؛ آن هم در شب ولادت حضرت رضا و در دهه کرامت با امضای شهادت.

وی با اشاره به جمله معروف سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، که بوسه‌ای بر پیشانی شهید رئیسی زد، گفت: این بوسه بی‌حکمت نبود. شهید رئیسی پشت میز ریاست به شهادت نرسید، بلکه در راه خدمت خالصانه به مردم و با اعتقاد راسخ به گفتمان ولایت و امامت، به این درجه رفیع نائل آمد. وی از روز نخست دلسوز مردم و در کنار مردم بود.

دیلمی با اشاره به حضور مقتدرانه شهید رئیسی در عرصه‌های بین‌المللی، اظهار کرد: سخنان کوبنده و شجاعانه ایشان در سازمان ملل، که با قرآن کریم و تصویر حاج قاسم آغاز شد، نماد شناخت عمیق وی از اسلام ناب و دشمنان اسلام بود. وی با صلابت اعلام کرد که در برابر زیاده‌خواهی‌های نظام سلطه و استکبار، هرگز سکوت نخواهد کرد.

معاون فرهنگی اداره‌کل تبلیغات اسلامی گلستان با اشاره به تقارن دهه کرامت با آغاز و پایان مسئولیت شهید رئیسی گفت: اینکه حکم ریاست‌جمهوری ایشان در دهه کرامت تنفیذ شد و در همان دهه نیز مزد مجاهدت‌هایش را با شهادت گرفت، قطعاً بی‌حکمت نبود.

دیلمی در پایان تأکید کرد: همان‌طور که حاج قاسم سلیمانی را علمدار جبهه مقاومت و الگوی مکتب مقاومت می‌دانیم، شهید رئیسی نیز یار صدیق حاج قاسم، همراه شهید بهشتی و رجایی‌ها، و الگوی مکتب مدیریتی اسلامی بود. امروز بیش از هر زمان نیاز داریم از این مکتب مدیریتی الگو بگیریم.

وی خطاب به دشمنان انقلاب اسلامی گفت: ملت ایران، ملتی است که شهدای بزرگ و دلیرمردانی همچون سلیمانی و رئیسی را تقدیم کرده و خواهد کرد. این کشور، مهد شهیدانی است که تا اهتزاز پرچم اسلام ناب در بلندای جهان، هرگز دست از مبارزه با شما بر نخواهند داشت.