بازدید تیم معاونت و کارشناسان آبخیزداری استان چهارمحال بختیاری از اجرای پروژه مدیریت احیاء اکوسیستم النگدره گرگان
به گزارش روزگارپرس، به نقل از روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان، رئیس اداره حفاظت خاک اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت: اجرای پروژه پارک آبخیز منطقه جنگلی النگدره به عنوان نخستین نمونه آزمایشی این استان با همکاری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان انجام شده اطت.
عباسی توجه به رویکرد اجرای پروژه های همگام با طبیعت در حوضه آبخیز برای نخستین بار در گلستان را یکی از مهمترین نوآوری های این پروژه عنوان کرد.
جنگل النگدره با وسعت ۲ هزار هکتار در جنوب غربی شهر گرگان و در مسیر جاده ناهار خوران قرار دارد.
این پارک جنگلی یکی از هفت منطقه نمونه گردشگری ایران و همچنین پارک جنگلی شاخص شمال کشور است و مکانی جذاب برای شهروندان و مسافران بویژه در تعطیلات به شمار میرود.
النگدره در دامنه جنگلهای انبوه شمالی از پوشش درختان جنگلی نظیر توسکا، افرا، بلوط، بید و شیردار برخوردار است.
دیدگاه ها برای این نوشته بسته شده است.