مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری گلستان  از آغفاز اجرایی و بهره برداری ۲۹۲ پروژه با اعتباری بالغ برهزار و ۳۴۳ میلیارد تومان  توسط شهرداری‌های استان خبر داد.

سید محسن حسینی در قرارگاه خبری فجر گلستان که با شعار محوری «جشن حضور تا ظهور» به مناسبت بزرگداشت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در گرگان برگزار شد در جمع خبرنگاران گفت : یکی از محورهای اصلی برنامه‌ها  شهرداری ها در ایام دهه فجر فضاسازی شهری و تزیینات مرتبط با آن می باشد.

حسینی ادامه داد: در همین زمینه دستورالعمل ۳۶ بندی را به شهرداری‌های استان ابلاغ شده است  وی از جمله برنامه های در نظر گرفته شده این ایام را به شرح ذیل بیان کرد: تزیین و فضاسازی شهری- غبار روبی گلزار شهدا – تدارکات خوب برای روز ۲۲ بهمن – ساماندهی میادین و پارک ها و ….

مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری گلستان در ادامه به جمعیت استان گلستان اشاره کرد و گفت: در گلستان ۲ میلیون جمعیت داریم که از این تعداد یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در شهرها زندگی می کنند. حسینی ادامه داد در استان ۳۶ شهرداری داریم . لازم به ذکر است که شهرداری گرگان دارای درجه ۱۱ و شهرداری گنبد دارای درجه ۱۱ می باشد.

مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری گلستان  در پایان گفت: شوراهای اسلامی استان گلستان نیز در ۹ ماه گذشته فعالیت‌های زیادی داشته‌اند. این شوراها در مجموع ۱۴۹ جلسه برگزار کرده و دو هزار و ۲۳۳ مصوبه داشته‌اند که شامل مسائل مختلفی چون عمرانی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی بوده است. از این تعداد، تنها ۱۰ درصد از مصوبات مغایر با قوانین تشخیص داده شده و بقیه به تأسیس و توسعه طرح‌ها و پروژه‌های شهری کمک کرده‌اند.